Предыдущая тема - Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Kikim
|
Добавлено: 23 Апр 2025 15:52 Начальный вопрос | |
|
Часто буває, що потрібні ліки не завжди є в аптеці біля дому, особливо якщо мова про щось специфічне. Тому думаю замовити онлайн, але не знаю, з чого почати. Можливо, ви вже користувалися такими сервісами? Де краще оформлювати замовлення? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Vatki
|
Добавлено: 23 Апр 2025 15:54 | |
|
Зазвичай я не люблю зайвий раз звертатися до лікаря, але цього разу довелося. Захворіла донька — висока температура, біль у вусі, і педіатр після огляду призначила ліки. Шукати аптеку з потрібним дозуванням виявилось непросто, тож вирішила замовити онлайн Амоксиклав https://zdravica.ua/drugs/amoksiklav тут. Перш за все звернула увагу на наявність сертифікату якості та термін придатності — усе було в нормі. Препарат доставили швидко, і я змогла одразу почати лікування. Уже на другий день донька почала почуватися краще, а за п’ять днів — майже повністю одужала. Рада, що змогла допомогти дитині без зайвих клопотів. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Установить закладки для этой темы
|