Предыдущая тема - Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Vatki
|
Добавлено: 21 Апр 2025 16:27 Начальный вопрос | |
|
Часом ловлю себе на думці, що ми з чоловіком звикли до певного сценарію в інтимному житті. Наче все добре, та хочеться чогось нового, щоб знову відчути оте хвилювання. Як ви вважаєте, що можна спробувати, аби повернути вогник у стосунки й зробити близькість більш захопливою? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Kikim
|
Добавлено: 21 Апр 2025 16:30 | |
|
Після весілля ми з чоловіком вирішили, що наше інтимне життя має бути таким же яскравим, як і наші почуття. Ми обоє відкриті до нових відчуттів, тому й виникла ідея замовити щось новеньке. Я довго шукала щось цікаве та безпечне, і натрапила на можливість купити вакуумний вібратор для клітора https://talla.ua/ua/satisfyer-pro-penguin-next-generation на цьому сайті. Його зовнішній вигляд одразу привернув увагу – стильний, милий. Замовлення оформила швидко, доставка була непомітною, що для мене було важливо. Ми з чоловіком перетворили перше використання на романтичний вечір з вином і свічками. Це був абсолютно новий досвід, який подарував мені нереальні відчуття, а йому — радість від моєї насолоди. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Установить закладки для этой темы
|