Предыдущая тема - Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
azysg
|
Добавлено: 05 Апр 2025 22:20 Начальный вопрос | |
|
Привіт! Підкажіть, будь ласка, де ви замовляєте свіжі фрукти та овочі онлайн? Вперше хочу спробувати доставку, бо не завжди маю змогу ходити на базар чи в магазин. Але дуже боюсь отримати щось в’яле чи вже на межі. Можливо, є перевірені сервіси, яким довіряєте? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Добавлено: 06 Апр 2025 18:27 | |
|
Коли я вперше замовляла продукти через доставку, була здивована, як швидко та просто все відбулося. Зараз для мене це вже звична справа, адже доставка продуктів на дім значно економить час і сили. Auchan інтернет магазин став моїм улюбленим, адже тут завжди є все, що мені потрібно, і навіть більше. Для любителів фруктів – це справжня знахідка! Я завжди можу знайти свіжі яблука, банани, апельсини, груші, виноград і навіть манго. До того ж, фрукти в Auchan мають відмінну якість, а їх асортимент постійно оновлюється. Важливим фактором є й те, що в магазині можна знайти органічні продукти, що ідеально підходять для тих, хто стежить за здоров'ям. Тому, якщо ви ще не пробували доставку з Auchan, рекомендую обов’язково спробувати! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Борис Левицкий

|
Добавлено: 09 Май 2025 14:47 | |
|
Открываем маленькое семейное кафе, нужно найти нормального поставщика продуктов — молочка, мясо, бакалея. Желательно с доставкой. Кто с кем работает и как оно по качеству? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Andrey Egorov
|
Добавлено: 09 Май 2025 14:55 | |
|
Мы уже год берём продукты через поставщика Мантинга https://mantinga.org/ru/ Отличный выбор, особенно если хочешь без нервов. Бургеры, картошка, пицца — всё стабильно вкусное, без этих вечных "ой, не довезли". Доставка без срывов, документы в порядке. Проверено на себе! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Freeboard.at выбирает самое быстрое соединение для вас.